Om Cookies

scroll down

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og gjøre tjenestene våre mer relevante for deg. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på datamaskinen din. Cookies brukes på mange nettsteder for å gi den besøkende tilgang til forskjellige funksjoner.

Vi bruker nettanalyseverktøyet Google Analytics, som igjen bruker informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene samler informasjon om hvordan våre besøkende bruker nettstedet. For eksempel blir antall sidevisninger samlet inn, hvor mange besøk som er blitt gjort og mer. Informasjonen som er lagret er anonym og inneholder ikke noe navn, e-postadresse eller annen personlig informasjon. Vi har ingen mulighet til å spore våre besøkende gjennom informasjonskapslene våre.

Celsiusnorge.no er bygget på publiseringsverktøyet WordPress, som bruker informasjonskapsler for å avgjøre om den besøkende er pålogget, har godkjente informasjonskapsler osv.

Slik sier du nei til informasjonskapsler:

Du kan endre innstillingene i nettleseren din slik at den ikke tillater lagring av informasjonskapsler. Dette kan svekke funksjonaliteten til noen nettsider og kan gjøre noen funksjoner utilgjengelige. Hvis nettleseren din støtter en såkalt «inkognitomodus», kan du aktivere den for automatisk å slette alle informasjonskapsler, noe som betyr at informasjonskapslene dine ikke lagres så lenge du surfer i inkognitomodus. Du kan når som helst også slette informasjonskapslene dine fra datamaskinen din.

Mer informasjon:

Mer informasjon om informasjonskapsler finner du på Post and the National Telecom hjemmeside.

I henhold til lov om elektronisk kommunikasjon (2003: 389) skal alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om at nettstedet inneholder informasjonskapsler og formålet med bruken av informasjonskapsler. Den besøkende må også samtykke til bruk av informasjonskapsler.